Tmavá čokoláda 75% Indonesie 50g

99 Kč
Skladem (4 ks)

JORDIS.cz: K výrobě této čokolády jsme vybrali kakaové boby výjimečné kvality. Pocházejí z oblasti Gaura na ostrově Paula Sumba, kde je pěstuje sdružení farmářů pod hlavičkou Gaura Estate. Podnik založil v roce 1990 místní progresivní pěstitel Hengky Lianto, aby zlepšil jak způsob pěstování a zpracování kakaa, tak i živobytí místní komunity. Kakaovník zde roste ve výšce cca 200 m.n.m.. Jedná se o směs bobů odrůdy Criollo a různých hybridů odrůdy Trinitario. Kakao se zde sklízí hlavně od května do srpna. Fermentace probíhá centrálně po dobu pěti dnů. Kakaové boby se poté suší na slunci šest až osm dní. Díky pečlivé práci místních farmářů si užijete opravdu jedinečnou chuť čokolády,  ve které najdete chuťové tóny grapefruitu, meruněk a dlouhotrvající dochuť pražených vlašských ořechů. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75%.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výživové údaje ve 100 g 
Energie: 602 kCal / 2519 kJ;
tuky: 43 g z toho nas. mas. kys.: 26 g;
sacharidy: 44 g z toho cukry: 24 g;
bílkoviny: 9 g;
sůl: 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: