BHUT JOLOKHIA CHOCOLATE - SEMENA CHILLI PAPRIČEK 5 KS (1.000.000 SHU)

72 Kč 62,61 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Možnosti doručení

Bhut Jolokia Chocolate je další odrůda červené papričky  jolokhia. Podlouhlé papričky bhut jolokia dozrávají od zelené po hnědou barvu, mají drsný, nerovný povrch a mimořádně ovocnou chuť. Při pěstování vyžadují hodně tepla a zároveň mají papriky velmi dlouhou dobu zrání, což znamená, že od zasazení semen do sklizně plodů může uplynout přibližně 160 dní. Při manipulaci s těmito chilli papričkami byste měli vždy používat jednorázové rukavice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teplota klíčení se pohybuje mezi 22 °C a 28 °C (doba klíčení: 8-21 dní). Doporučuje se proto použít skleník a topnou rohož. Rostliny potřebují čerstvou, dobře vyhnojenou, propustnou půdu a nesnášejí přemokření. Měly by být vysazeny na slunném, chráněném místě s minimálně 6 hodinami slunečního svitu - raději více. Rostliny vysazujte ven přibližně 2 až 3 týdny po posledních mrazech. Protože rostliny mají obzvláště dlouhou dobu zrání, doporučuje se pěstovat je v květináči, abyste mohli rostlinu snadno přenést dovnitř, když teplota přes den klesne pod 12 °C, a umožnit tak dozrání všech plodů. Chcete-li rostlinu uchovat přes zimu, seřízněte ji po sklizni o 20 cm a umístěte na světlé místo, kde je alespoň 15 °C.

Optimální teplota klíčení 22 - 28 °C
Výsev leden - duben
Květy bílé (červen - srpen)
Růstový habitus cca 90 cm vysoký
Zrání od zelené po hnědou
Vzhled plodu Podlouhlý, špičatý tvar, drsný povrch, cca 3 x 7 cm
Doba zrání 100 - 120 dní
Původ Indie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: