KOŘENÍ ORIENTÁLNÍ I TUZEMSKÉ
Nejprodávanější
Aframomum sulcatum, známý také jako African cardamom nebo kamerunská kardamomka, je rostlina pocházející z tropických oblastí západní a střední Afriky, zejména z Kamerunu. Tato...
Dvouletá bylina pěstovaná pro semena. Nejvhodnější jsou lehčí, humózní, vápenité půdy a slunná stanoviště chráněná před větrem. Používá se pro přípravu čajů k tlumení křečí...
Středně velký až velký zázvor pocházející z tropické Asie a hojně pěstovaný v tropech pro jedinečnou, silně aromatickou chuť svých semen a semenných lusků, které jsou...
Velmi výnosná odrůda kopru s výrazným aroma a bohatou zelenou hmotou. Rostlina je středně vysoká, v plném růstu 80 až 100 cm, středně olistěná s jasně zeleným listem. Odrůda...
Výnosná odrůda kopru s jemnou kořenitou chutí a bohatou zelenou hmotou. Rostlina je středně vysoká, v plném růstu 80 až 100 cm, středně olistěná s jasně zeleným listem. Má...
Poloraná vysoce výnosná odrůda, vhodná pro rychlení i polní pěstování. Odrůda má husté olistění středně zelené barvy a pomalu přerůstá. Vegetační doba při rychlení je 42 – 50...
Malá trvalka, která tvoří růžici podlouhlých, jemně zubatých listů a krátké květenství s drobnými zelenými květy. Listy jsou velmi aromatické a mají chuť téměř totožnou s...
Dobromysl oregáno, vytrvalá středoevropská aromatická a léčivá bylinka s charakteristickou chutí. Vynikající začerstva i sušená jako koření pro přípravu salátů, masitých pokrmů...
Vytrvalá silně aromatická bylina dorůstající do výsky až 100 cm. Využívá se jako koření. Poporuje trávení.
Ohromující bylinný keř rozšířený v deštných pralesích Střední a Jižní Ameriky v nízkých až středních nadmořských výškách s tenkými větvemi a obrovskými, srdčitými, podlouhlými a...
Keř nebo malý strom s tmavě zelenými zpeřenými listy a atraktivními červenými plody, rozšířený v celém Středomoří, kde se běžně vyskytuje v různých typech křovin a lesů....
Citronová tráva je asijská bylinka, která osvěží Vaše jídla i nápoje! Výrazné citronové aroma. Významná v thajské, indické i indonéské kuchyni. Ochucení polévek, salátů,...