OMÁČKY, PASTY A ROSTLINNÁ MLÉKA
Nejprodávanější

Jemné máslo z arašídů bez příměsí.

Růžová voda vhodná pro svou vysokou kvality nejen ke kosmetickým účelům, ale i na dochucování, sladkostí, krémů, čajů zmrzlin a jiných pochutin.

Nakládaný kořeněný česnek v oleji.

Kokosové mléko je vhodné jako ochucovadlo pro asijskou kuchyni, zejména do smažených pokrmů. Výborně zjemňuje pálivá jídla při zachování všech chutí.

Ostrá pasta s chilli a hořčičným semínkem vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskus a těstovin.

Vynikající marocká Harissa z produkce cooperativy IGRAN bez umělých přísad a konzervantů.

Lehce pikantní limetková pasta do polévek, těstovin či smažených pokrmů.

Vynikající pasta vhodná jako základ do asijských jídel i jako příloha. Vhodná na studenou i teplou kuchyni.

Ochucovací pasta pro odolné jedince.

Pikantní pasta garam masala. Vhodná na maso, luštěniny, do rýže či polévky.

Pálivá pasta ideální do indických pokrmů.

Pikantní pasta s rajčaty vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskusu a těstovin jako dochucovadlo.

Pálivá pasta Vindaloo se skvěle hodí na kuře.

Středně pálivá ochucovací pasta s kousky lilků.

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Univerzální chilli omáčka pro studenou i teplou kuchyni. Skvěle se hodí také jako dip k různým druhům křupek a chipsů. Jemně pálivá. S přidaným cukrem a sladidly.

Sojová omáčka s houbovou příchutí. Vhodná do asijských jídel z masa i zeleniny.

Vynikající sladší sojová omáčka vhodná do smažených jídel z masa i zeleniny. Bez glutamátu a jiným umělých příměsí.

Sojová omáčka vhodná pro studenou i teplou kuchyni, je vhodná zejména k dochucení tepelně upravované zeleniny.

Pasta z fermentovaných sojových bobů. Miso je výživné, slané koření, charakteristické pro základ japonské kuchyně.

Slazený nápoj vyrobený ze sóji a černého sezamu obohacený o vitamíny a minerály. V chuti převažuje černý sezam. Vychlazený Vás příjemně osvěží.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů. Americká klasika.

Ústřicová sojová omáčka k dochucení kuřete, ryb, krevet, masa, polévek a všech druhů zeleniny.