OMÁČKY, PASTY A ROSTLINNÁ MLÉKA
Nejprodávanější

Jemné máslo z arašídů bez příměsí.

Růžová voda vhodná pro svou vysokou kvality nejen ke kosmetickým účelům, ale i na dochucování, sladkostí, krémů, čajů zmrzlin a jiných pochutin.

Fantasticky dobře chutnající pasta vhodná na palačinky, bílé pečivo či jako surovina pro mnoho marockých receptů.

Fantasticky dobře chutnající pasta vhodná na palačinky, bílé pečivo či jako surovina pro mnoho marockých receptů.

Nakládaný kořeněný česnek v oleji.

Používá se k dochucování japonských pokrmů a k přípravě sushi.

Kokosové mléko je vhodné jako ochucovadlo pro asijskou kuchyni, zejména do smažených pokrmů. Výborně zjemňuje pálivá jídla při zachování všech chutí.

Pikantní krevetová pasta v konzervě. Pochoutka vhodná na přímou spotřebu či jako dochucovadlo do pokrmů.

Ostrá pasta s chilli a hořčičným semínkem vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskus a těstovin.

Vynikající marocká Harissa z produkce cooperativy IGRAN bez umělých přísad a konzervantů.

Lehce pikantní limetková pasta do polévek, těstovin či smažených pokrmů.

Vynikající pasta vhodná jako základ do asijských jídel i jako příloha. Vhodná na studenou i teplou kuchyni.

Ochucovací pasta pro odolné jedince.

Pikantní pasta garam masala. Vhodná na maso, luštěniny, do rýže či polévky.

Pálivá pasta ideální do indických pokrmů.

Pikantní pasta s rajčaty vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskusu a těstovin jako dochucovadlo.

Pálivá pasta Vindaloo se skvěle hodí na kuře.

Středně pálivá ochucovací pasta s kousky lilků.

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Univerzální chilli omáčka pro studenou i teplou kuchyni. Skvěle se hodí také jako dip k různým druhům křupek a chipsů. Jemně pálivá. S přidaným cukrem a sladidly.

Sojová omáčka s houbovou příchutí. Vhodná do asijských jídel z masa i zeleniny.

Vynikající sladší sojová omáčka vhodná do smažených jídel z masa i zeleniny. Bez glutamátu a jiným umělých příměsí.

Sojová omáčka vhodná pro studenou i teplou kuchyni, je vhodná zejména k dochucení tepelně upravované zeleniny.

Pasta z fermentovaných sojových bobů. Miso je výživné, slané koření, charakteristické pro základ japonské kuchyně.

Slazený nápoj vyrobený ze sóji a černého sezamu obohacený o vitamíny a minerály. V chuti převažuje černý sezam. Vychlazený Vás příjemně osvěží.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů. Americká klasika.

Ústřicová sojová omáčka k dochucení kuřete, ryb, krevet, masa, polévek a všech druhů zeleniny.