OMÁČKY, PASTY A ROSTLINNÁ MLÉKA
Nejprodávanější

Jemné máslo z arašídů bez příměsí.

Růžová voda vhodná pro svou vysokou kvality nejen ke kosmetickým účelům, ale i na dochucování, sladkostí, krémů, čajů zmrzlin a jiných pochutin.

Fantasticky dobře chutnající pasta vhodná na palačinky, bílé pečivo či jako surovina pro mnoho marockých receptů.

Fantasticky dobře chutnající pasta vhodná na palačinky, bílé pečivo či jako surovina pro mnoho marockých receptů.

Vynikající pálivá omáčka! Žhavá láva na jazyku! Kromě světového rekordu v pálivosti (od roku 2013 nepřekonaný) má chilli Carolina Reaper ovocnou chuť s...

Omáčka z červených chilli Trinidad Scorpion Moruga Red kombinuje intenzivní pálivost s karibsko-ovocnou chutí - plnou, silnou a bez hořkosti. Pálivost chvíli trvá, ale pak se...

Nakládaný kořeněný česnek v oleji.

Velmi pálivá fermentovaná omáčka obsahující 80 % papriček Carolina Reaper.Je to jedna z nejpálivějších imáček, jakou si můžete dopřát, a to ze zcela přírodních surovin....

Barbecue omáčka Night of the Living získala v roce 2002 ocenění "Nejlepší pálivá barbecue omáčka" na soutěži American Royal Barbecue. Tmavá a silná grilovací chuť s příjemným...

Používá se k dochucování japonských pokrmů a k přípravě sushi.

Menší balení 150 ml. Kokosové mléko je vhodné jako ochucovadlo pro asijskou kuchyni, zejména do smažených pokrmů. Výborně zjemňuje pálivá jídla při zachování všech chutí.

Kokosové mléko je vhodné jako ochucovadlo pro asijskou kuchyni, zejména do smažených pokrmů. Výborně zjemňuje pálivá jídla při zachování všech chutí.

Pikantní krevetová pasta v konzervě. Pochoutka vhodná na přímou spotřebu či jako dochucovadlo do pokrmů.

Možná jste v minulosti viděli na duchy, ale nikdy jste nezažili hrůzu, která se skrývá v této láhvi. Je to mlhavá děsivá sbírka duchů, kteří čekají, aby se vám vysmáli s každým...

Extra ovocná, svěží a pikantní. Tekutá chilli esence. Pálivé omáčky Chili Food chutnají jako čerstvé chilli papričky. Autentické, čisté a ekologické.

To nejlepší ze dvou světů, extrémní pálivost z Trinidadu a směsi koření z Indie. Po požití této omáčky se údajně začne z místnosti kde k požití došlo, ozývat řev bengálského tygra.

Ostrá pasta s chilli a hořčičným semínkem vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskus a těstovin.

Pikantní sojová omáčka se zázvorem se sladidly. Jemně pálivá.

Vynikající marocká Harissa z produkce cooperativy IGRAN bez umělých přísad a konzervantů.

Opravdu pikantní omáčka. Vydatná, kořeněná a aromatická, s nádechem indické kuchyně. Čerstvé červené papričky jalapeño a červené papričky habanero, mango, mučenka, cibule a...

Už při otevření lahve ucítíte pravou vůni zralých chilli papriček. Omáčka obsahuje vyzrálý základ Jalapeno a Habanero s třtinovým octem, rajčaty, trochou česneku a kořením,...

Lehce pikantní limetková pasta do polévek, těstovin či smažených pokrmů.

Vynikající pasta vhodná jako základ do asijských jídel i jako příloha. Vhodná na studenou i teplou kuchyni.

Ochucovací pasta pro odolné jedince.

Pikantní pasta garam masala. Vhodná na maso, luštěniny, do rýže či polévky.

Pálivá pasta ideální do indických pokrmů.

Pikantní pasta s rajčaty vhodná do smažených jídel, polévek, rýže, kuskusu a těstovin jako dochucovadlo.

Pálivá pasta Vindaloo se skvěle hodí na kuře.

Středně pálivá ochucovací pasta s kousky lilků.

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Pasta z bílých pražených sezamových semínek. Tahini je oblíbené v makrobiotické kuchyni, používá se v tradičním arabském jídle hummus, hodí se do většiny luštěninových...

Univerzální chilli omáčka pro studenou i teplou kuchyni. Skvěle se hodí také jako dip k různým druhům křupek a chipsů. Jemně pálivá. S přidaným cukrem a sladidly.

Sojová omáčka s houbovou příchutí. Vhodná do asijských jídel z masa i zeleniny.

Vynikající sladší sojová omáčka vhodná do smažených jídel z masa i zeleniny. Bez glutamátu a jiným umělých příměsí.

Sojová omáčka vhodná pro studenou i teplou kuchyni, je vhodná zejména k dochucení tepelně upravované zeleniny.

Pasta z fermentovaných sojových bobů. Miso je výživné, slané koření, charakteristické pro základ japonské kuchyně.

Slazený nápoj vyrobený ze sóji a černého sezamu obohacený o vitamíny a minerály. V chuti převažuje černý sezam. Vychlazený Vás příjemně osvěží.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů.

Velice ostrá chilli omáčka k použití do teplých i studených pokrmů. Americká klasika.

Světoznámá omáčka Tabasco v ovocné a extra pálivé verzi v karibském stylu - zcela přírodní rovnováha mezi ohněm a chutí.

Pikantní dip pro každou příležitost. Bez umělých barviv, živočišných produktů a bez lepku.

Ústřicová sojová omáčka k dochucení kuřete, ryb, krevet, masa, polévek a všech druhů zeleniny.

Extrémní pálivost této pálivé omáčky pochází 100% z čistého chilli Carolina Reaper, které je známé jako nejpálivější chilli na světě.

Pálivá omáčka Žihadlo se vyrábí v Německu z těch nejlepších surovin. Tyto ručně a s láskou připravované omáčky nepoužívají žádná umělá dochucovadla, barviva ani konzervační...