KALABASA - DEKORAČNÍ PŘEDMĚT + BOMBILA + 100 G MATÉ ZDARMA

624 Kč 624 Kč 624 Kč 624 Kč 624 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč 515,70 Kč od 515,70 Kč 515,70 Kč bez DPH 515,70 Kč bez DPH 515,70 Kč bez DPH 515,70 Kč bez DPH 515,70 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH 460,45 Kč bez DPH od 460,45 Kč bez DPH
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Momentálně nedostupné Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Typ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Na výběr z několika kusů po rozkliknutí. Klasická velká tykev kalabasa - dekorační předmět. Nádoba k podávání maté, používaná tradičně jak v Paraguayi, tak po celém světě všemi milovníky tohoto rostlinného nápoje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada obsahuje 1 ks kalabasy + 1 ks rozebíratelné bombily (cca 17,5 cm)+ 100 g cesmíny paraguayské (maté)

Tradičně se před prvním pitím nápoje z tykve provádí její příprava zvaná Currádo:

 1.  Nádobu z vydlabané tykve naplníme ze ¾ suchým Yerba maté
 2.  Zalijeme až po okraj vodou o teplotě 70 až 80 stupňů a necháme 24 hodin stát
 3.  Druhý den vyprázdníme vyluhované maté z kalabasy
 4.  Důkladně vymyjeme vnitřek pod tekoucí vodou
 5.  Pomocí čajové lžičky opatrně vydlabeme zbytky dužniny
 6.  Opět naplníme kalabasu ze ¾ suchým Yerba maté
 7.  Zalijeme obsah vodou o teplotě 70 až 80 stupňů
 8.  Odstavíme naplněnou tykev na dalších 24 hodin, ať tykev nasaje příjemné aroma
 9.  Následující den důkladně vyprázdníme a vymyjeme vnitřek nádobky
10. Hotovo. Teď už pouze zbývá připravit si a vychutnat si Yerba maté z nové kalabasy

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola