katechin

Zelený čaj přirozeně obsahuje katechiny, což je specifický typ flavonoidu (z polyfenolů) nebo rostlinné živiny, které obsahují silné antioxidanty. Katechiny tvoří většinu pevné části listu zeleného čaje a jsou hybnou silou mnoha zdravotních výhod spojených se zeleným čajem.Katechiny (třída polyfenolů) jsou čtyři molekuly přítomné v zeleném čaji a dalších zdrojích, z nichž nejsilnější je EGCG.Přínosy katechinů ze zeleného čaje při oxidaci lipidů a souvisejících cestách spalování tuků jsou závislé na dávce a významné účinky u lidí jsou zaznamenány pouze při vysokých dávkách, jako je 400-500 mg ekvivalentu EGCG denně.Vzhledem k relativně nízké biologické dostupnosti katechinů ze zeleného čaje, je vhodné zelený čaj kombinovat s quercetinem a rybím olejem, jelikož dosahují mnohem lepší vstřebatelnosti.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení