GYOKURO A KABUSE
Nejprodávanější
Vysoká třída čaje Gyokuro. Slovo Fuuki se v japonštině používá pro vysoce hodnocené a respektované věci. Čajové lístky byly sklizeny v okolí vesnic Tanabe a Ayabe v prefektuře...
Tento jedinečný čaj byl před sklizní 30 dní pečlivě zastiňován metodou Tana, která vyžaduje zručnou techniku a velkou péči, díky které má tento čaj ušlechtilé vůni a elegantní...
Toto gyokuro vyniká mimořádně svěží a travnatou vůní. Chuť nálevu je decentně sladká s jemnými ovocnými tóny a silným umami nádechem. Tento čaj je vynikající pro vícenásobné...
Velice kvalitní gyokuro vyrobené z lístků kultivaru Gokoh. Tentokrát v pro tento čaj netradičním balení. Každé balení obsahuje 5 pyramidových nálevových sáčků s 5 g tohoto...
Kabusecha Akari je před sklizní více než osm dní ve stínu, a proto patří k polostinným čajům. Tento vysoce kvalitní čaj je ušlechtile zpracovaný. Chuť je přesvědčivá díky svému...
Vynikající Gyokuro s vysokým obsahem Theaninu.
Unikátní směs čajů Gyokuro z kultivarů Okumidori a Yabukita, který se před sklizní pečlivě pěstují dvacet dní ve stínu metodou "Jikagise". Tento čaj má několik jedinečných...
Výtečné gyokuro z organických zahrad horské oblasti Kirishima. Gyokuro bylo vyráběno s nejvyšší pečlivostí na objednávku.
Základní sorta stíněného čaje Gyokuro z prefektury Shizuoka. Čaje Gyokuro se zde často pěstují v kopcovité oblasti na sever od města Okabe kudy protéká řeka Asahina a proto jsou...
Příjemný, elegantní stíněný čaj z horské oblasti prefektury Kagoshima. Stíněno 10 dní. Lístky pocházejí z organických zahrad, které pravidelně produkují jedny z nejlepších...
Velmi zajímavé a cenově přijatelná kabusé z ostrova Kjúšů. Tento čaj je směsí dvou kultivarů, které jsou zdánlivě velmi odlišné. Sayamakaori kultivar se často používá pro výrobu...
Exkluzivní třída ručně sbíraného stíněného čaje od našeho dlouholetého dodavatele z horské oblasti Honyama. Intenzivní, ušlectilá chuť horského čaje, výrazná umami, sladkost, v...